Hva er en xanax & undefinedundefinedreg; pille?

En Xanax® pille er en enkelt dose medisinering som brukes til å bekjempe angst og noen panikkforstyrrelser. Piller er vanligvis hvite, blå eller rosa i farge og kommer i dosestørrelser som varierer mellom 25 og to milligram. Xanax® er reseptbelagte medisiner som bare skal tas under medisinsk tilsyn.

Panikk og angstlidelser kan være alvorlige forhold som fører til forstyrrelse av pasientens hverdag. Personer med angstproblemer kan lide av høyt blodtrykk, panikkanfall og andre symptomer forbundet med høye nivåer av psykisk stress. Noen som søker behandling for disse forholdene, får noen ganger en Xanax® resept for å hjelpe dem å overvinne angstrelaterte problemer.

Ta en Xanax® pille kan forårsake noen bivirkninger og bivirkninger. Alle som planlegger å ta en Xanax® pille, bør lese alle medfølgende sikkerhetsinformasjon før de bruker. Sørg for å informere både foreskrivende lege og apotek dersom andre medisiner eller legemidler er i bruk. Vanlige bivirkninger inkluderer svimmelhet, svimmelhet, appetitt eller endringer i libido og sløret tale.

En Xanax® pille kan også gi en allergisk reaksjon hos noen pasienter. Hvis hevelse eller brekninger forekommer, anbefaler eksperter å slutte å bruke og kontakte lege. Hvis det er kortpustethet, bør det søkes omgående.

Det finnes ulike studier som sterkt antyder at Xanax® kan ha vanedannende egenskaper med omfattende bruk. Langvarig bruk kan føre til redusert evne til kroppen til å aktivere angstslokkende reseptorer uten bruk av stoffet. Kjemisk avhengighet av stoffet og alvorlige abstinenssymptomer når bruk avbrytes, er ikke uvanlig. De fleste eksperter anbefaler en gradvis reduksjon i dosering for å redusere tilbaketaksresponsene.

Personer med noen eksisterende eller utviklende medisinske tilstander bør konsultere en lege før du tar en Xanax® pille. Pasienter med glaukom, gravide eller ammende kvinner, og personer med luftveissykdommer, vil kanskje diskutere andre behandlingsalternativer hos helsepersonell. Noen studier viser også at kombinering av stoffet med alkohol kan forårsake bivirkninger eller svekke motoriske ferdigheter.

En Xanax® pille skal bare tas hvis den er kjøpt fra en autorisert apotek med resept fra en velinformert lege. Det er mulig å skaffe piller fra ulovlige kilder, men husk at disse stoffene ikke er underlagt kvalitetskontroll og kan være forfalsket eller til og med giftig. Ettersom stoffet er et kontrollert stoff i mange land, kan det også føre til juridiske konsekvenser ved å kjøpe en Xanax®-pille fra en ulisensiert kilde.